Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Stemgebruik voor instructeurs (Opleiding)

zondag 31 december 2023 00:00 - 00:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 1-9-2022
Inschrijven voor 31-12-2023
Organisatie
E-mail info@equiworks.nl
Website equiworks.nl
Locatie
Adres Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO
E-mail functioneelbeheer@knhs.nl
  • Aanvullende informatie
Deze bijscholing wordt georganiseerd door EquiWorks. Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator.
Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders op de overige kwalificatie.
Kosten €119,00
Programma:

Deze online training wordt gegevens door een zeer ervaren logopediste en stemcoach in samenwerking met EquiWorks. Als instructeur in de paardensport is het belangrijk om jezelf goed verstaanbaar te kunnen maken. Door de grote afmetingen van de rijbaan, maar ook door weersomstandigheden zoals regen en wind bij het buiten lesgeven, gebeurt het regelmatig dat paardensportinstructeurs hun stem overbelasten om voldoende volume te krijgen. Dit geeft een onprettig stemgeluid en kan op den duur leiden tot stemproblemen.

De training Stemwerk voor Instructeurs heeft als doel om instructeurs te leren hun stem duurzaam te gebruiken. Dit wordt gedaan door een combinatie van theorie en praktische oefeningen. Je leert een aantal belangrijke stemregels toe te passen om je stem gezond te houden. Je leert wat je stem nu eigenlijk is met behulp van de anatomie van je stembanden, wat wordt laten zien door middel van een model en een video waarop we de stembanden goed kunnen bekijken. Je leert een goede lichaamshouding aan te nemen tijdens het lesgeven en om op de juiste manier adem te halen om je stem optimaal te laten functioneren. Vervolgens leer je hoe je volume kunt maken met je stem zonder te schreeuwen en zonder je stem te overbelasten. Tot slot krijg je toegang tot een aantal praktische en leuke oefeningen om je stem op te warmen, die je zelfstandig kunt doen en kunt herhalen waar en wanneer je maar wilt. Bij de training ontvang je ook een werkboek waarin de belangrijke theorie herhaald wordt en waarin je belangrijke inzichten opdoet over jouw eigen stemgebruik.
Na afronding van de training ontvang je een digitaal certificaat met bewijs van deelname. Stuur voor registratie van de punten het certificaat op naar academy@knsh.nl
Terug

Locatie

Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail