Inschrijven voor wedstrijden - Tips & Help

Online inschrijven

Een rubriek waarvoor je online kunt inschrijven, is te herkennen aan de gekleurde cirkel voor de rubriek.

  • Blauw wijst voor zich zodra je de cirkel aanklikt.
  • Groen betekent dat je gaat inschrijven met de 4 stappen die boven de rubrieken staan. Hierbij is het heel belangrijk dat je stap 1 t/m 5 in de goede volgorde invult. Stap 5 is het aanvinken / aanklikken van de rubriek en dit doe je dus nadat je stap 1 t/m 4 hebt ingevuld.
  • Oranje cirkel geeft aan dat je al hebt ingeschreven voor deze rubriek.
  • Grijs betekent dat je niet online kunt inschrijven voor deze rubriek.

Selectiewedstrijden

Schrijf je in voor een selectiewedstrijd? Vink het vakje 'deelname selectie' aan voorafgaand aan het aanvinken van de rubriek. Het vakje 'deelname selectie' is alleen zichtbaar bij wedstrijden die zijn aangemerkt als selectiewedstrijd.

Opmerking toevoegen aan je inschrijving

Wil je bij je inschrijving een opmerking achterlaten voor de organisatie, bijvoorbeeld dat je alleen kunt komen als de rubriek 's ochtends wordt verreden? Vul je opmerking in het tekstveld in en doe dit voorafgaand aan het aanvinken van de rubriek.

Menners: vermeld in het opmerkingenveld de spoorbreedte.

Voorkom teleurstelling!

Voor selectiewedstrijden, competities en kampioenschappen zijn vaak aanvullende bepalingen van toepassing. Als de bepalingen niet in de wedstrijd vermeld staan, vraag er dan naar bij de organisatie. Controleer ook of je wedstrijddocumenten in orde zijn voordat je wedstrijden gaat rijden. Lees hier waar je op moet letten.

Stuur e-mail